24/7 bereikbaar op: 06 54 96 79 21

Autobedrijf Heuvelman

Onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Nieuw én gebruikt.

Autobedrijf Heuvelman in Zuidwolde levert alles wat u met regelmaat nodig heeft: Onderhoudsbeurten, APK, verhuur van auto’s en bussen en advies en bemiddeling bij de aankoop van een nieuwe auto of occasion.
Als automonteur ben ik allround. Ik heb een relatief kleine garage, maar kan alle onderhoudswerkzaamheden zelf doen. Natuurlijk raadpleeg ik soms een dealer of een leverancier. Bij complexe problemen kom ik eerst met een advies en overleg ik met de klant voordat ik er meer tijd insteek.
Ik ben tevreden als ik mijn klant blij heb gemaakt, als de klant met een glimlach weer in zijn auto stapt na een onvoorziene reparatie. Of wanneer ik voor iemand binnen zijn budget een goede occasion heb gevonden. Ik ben eigenlijk geen autoverkoper, maar een automakelaar. Eerlijk en zonder poespas, daar houd ik van.
  • Heeft u een vraag ? De koffie staat klaar.

Onze missie

Wij staan voor kwaliteit, omdat u daar altijd op moet kunnen rekenen. Wij zijn flexibel, omdat we u graag uit de brand helpen. En wij doen aan eerlijke verkoop, zonder stropdas met jarenlange ervaring.

Onze historie

Als ervaren automonteur begon ik, Jan Heuvelman, in 1997 met zijn eigen garage "Autobedrijf Heuvelman" Sindsdien heeft Autobedrijf Heuvelman zich gevestigd als een begrip in de regio en sterk uitgebreid als bedrijf.